7 augustus 2019

Seksuoloog – Ina Van Ransbeeck

Ina Van Ransbeeck

Seksuoloog

ina@michaelringoir.be

In 2017 behaalde ik mijn master in de pedagogische wetenschappen (UGent). Tijdens deze opleiding liep ik stage bij Sensoa, waar mijn interesse voor alles wat met seksualiteit en relaties te maken heeft nog sterker werd aangewakkerd. Ik koos er vervolgens voor een master in de seksuologie te volgen (KuLeuven), die ik in juni 2019 met succes afrondde. Daarnaast ben ik ook actief als huisseksuologe bij Flair.

Ik vind het belangrijk dat ieder individu de kans krijgt om relaties en seksualiteit op een positieve manier te beleven. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend en dan kan hierover praten binnen een veilige en vertrouwde omgeving heel betekenisvol zijn. Samen kunnen we op zoek gaan naar manieren om seksualiteit opnieuw met een positieve kijk op maat te benaderen.

Mijn expertise ligt voornamelijk in problemen met seksuele opwinding en seksueel verlangen, orgasmeproblemen, pijn bij het vrijen en/of vaginisme, ​zorgen rond verschil in verlangen of verwachtingen binnen een koppel en seksuele ontevredenheid, maar ook met andere vragen en bezorgdheden kan u bij mij terecht.