7 augustus 2019

Klinisch Psychologe – Talia Gheys

Talia Gheys

Klinisch Psychologe

Erkenning # 912113793

Doelgroep:
– Volwassenen
– Jongvolwassenen vanaf 18 jaar

Contacteer Talia Gheys:
E: talia@michaelringoir.be
T: 03/361 46 63 ( Keuzemenu #2 “Klinische Psychologie”)
Een afspraak maak je bij voorkeur online via de agenda.

Ieder van ons kan in het leven moeilijkheden ondervinden. En dat is niet zo vreemd als je bedenkt welke complexe levens we leiden. Tal van hindernissen ontmoeten we op ons pad en moeten we het hoofd bieden. Meestal lukt het ons. Maar soms lukt het ook niet. Het is dan allemaal wat te veel geworden en je kan het gevoel krijgen, vast te lopen op één of meerdere domeinen in je leven. Dat kan zijn bij je studie, op het werk, in je relaties(s), met jezelf … Op deze momenten kan je nood hebben aan een luisterend oor en iemand die je helpt om opnieuw inzicht en houvast te krijgen.

Je kan bij mij terecht met vragen over identiteit, stress, angst, levensvragen of problemen op het werk of op school (vragen rond het maken van studiekeuze, faalangst of uitstelgedrag).

Ik vind het belangrijk dat jouw verhaal, jouw vragen en behoeften op de eerste plaats komen. Daarom zullen we tijdens een eerste gesprek voornamelijk kennismaken en bekijken welk traject we samen kunnen afleggen.

Ik behaalde in 2014 mijn masterdiploma Klinische Psychologie aan de UGent en volgde nadien nog opleidingen in ACT en emotieregulatie therapie.

Ik werk sinds 2014 als klinisch psycholoog en heb een bijzondere affiniteit opgebouwd in het werken met jongvolwassenen, als studentenpsycholoog en studentenbegeleider in een academische context.

“Het is vaak moeilijk om je eigen verhaal onder ogen te zien, maar lang niet zo moeilijk als je hele leven ervoor weglopen. Het is riskant om je kwetsbaarheid te aanvaarden, maar lang niet zo gevaarlijk als liefde, verbondenheid en geluk opgeven. Het zijn de ervaringen die je het meest kwetsbaar maken. Pas wanneer je de moed hebt om je te verdiepen in je duistere kant, zul je de oneindige kracht van je lichte kant ontdekken.”
– Brené Brown

Talia is een klinisch psychologe, met erkenningsnummer 912113793

Je kan Talia bereiken op het e-mailadres talia@michaelringoir.be of klik hier om online een afspraak in haar agenda in te plannen.