25 februari 2020

Jelke Otten

Jelke Otten
Kindertherapeut & Opvoedingscoach

Doelgroep:
– Ouders met vragen over opvoeding
– Kinderen van 4 tot 12 jaar
– Pubers/jongadolescenten van 13 tot 16 jaar

Contacteer Jelke Otten
E: jelke@michaelringoir.be
T: 03/361 46 63 ( Keuzemenu #5 “Kindertherapie”)

Wie is Jelke, Kindertherapeut?

Ik ben Jelke, geboren in 1992. Van jongs af aan wist ik dat mijn toekomst bij het helpen van kinderen lag. In 2007 zette ik de eerste stap hierin en behaalde mijn diploma Kindzorg.

Ik heb enkele jaren in het onderwijs gestaan als verzorgende. Een job die ik altijd met veel liefde heb gedaan. In 2019 ben ik dan ook een stapje verder gegaan en heb dan ook mijn diploma kinderpsychologie en daarna mijn diploma kindercoach behaald. Beiden aan het Centrum voor Avondonderwijs.

Vanuit mijn visie als kindercoach/opvoedingscoach, zie ik dan ook problemen als vaardigheden die nog ontwikkeld moeten worden.

Een kinder/opvoedingscoach kan dan die helpende hand en dat extra duwtje in de rug zijn om die kwaliteit(en) te ontwikkelen. Ik vertrek ook altijd vanuit de kwaliteiten, de talenten en de hobby’s van het kind.

Via diverse coachingstechnieken zal ik dan ook alles geven om uw kind zo goed mogelijk te helpen.

Een sterk en weerbaar kind is dan ook mijn doel! Laten we samen aan deze reis beginnen! Hopelijk tot binnenkort!


Spreekuren

Contacteer Jelke Otten
E: jelke@michaelringoir.be
T: 03/361 46 63 ( Keuzemenu #5 “Kindertherapie”)