27 februari 2020

Jellen T’Jaeckx – Life Coach

Jellen T’Jaeckx

Doelgroep:

  • Jongvolwassenen (20-35j)
  • Studenten Hoger Onderwijs
  • Doctorandi – Academici

Ongeveer 3 jaar werkte ik aan verschillende (academische en private) onderzoeksprojecten binnen het domein van psychosociaal welzijn, zoals het Nationaal Geluksonderzoek van de UGent. Hieruit ontstond er een groeiende passie voor psychosociaal welzijn en een engagement om actief het geluk en welzijn van anderen te verbeteren. Dit was voor mij een stimulans om een andere weg in te slaan in mijn carrière en begon ik als life coach.

Ik ontvang jou in een veilige, rustige omgeving waarin jouw verhaal centraal staat. Bij mij vind je een luisterend oor. Samen werken wij aan een oplossing voor jou. We verdiepen in jouw noden en emoties. It’s about you.

Jonge volwassenen (20-35 jaar) zijn bij mij welkom. Wegens mijn achtergrond als onderzoeker heb ik een extra focus voor jonge onderzoekers en studenten uit het hoger onderwijs.

Mensen kunnen bij mij terecht voor:

Afspraak maken?

Jellen zal vanaf april 2020 werken in de praktijk in de Kleine Peperstraat 1 te 9100 Sint-Niklaas (dicht bij de Grote Markt en op wandelafstand van het treinstation).

Hij houdt consultaties op donderdagen tussen 17:00 en 19:00 (enkel op afspraak).

Een afspraak maak je via de online agenda (klik hier).

Wil je echter meer informatie? Mail dan gerust naar jellen@michaelringoir.be!